Algemene voorwaarden

REPARATIES

  • Er is bij reparatie sprake van 3 maanden garantie op de vervangen onderdelen (tenzij nadrukkelijk anders is vermeld op uw factuur) en 3 maanden garantie op alle accu’s.

 

  • FixPhones kan dan ook alleen verantwoordelijk gehouden worden voor deze onderdelen. De garantie is alleen geldig wanneer er geen sprake is van val, stoot, elektrische en water schade. 

 

  • FixPhones  is niet aansprakelijk voor klachten ontstaan bij reparatie of hierna, buiten dan de componenten die door FixPhones zelf vervangen zijn.

TOESTELLEN

Bij het aanschaffen van een toestel bij FixPhones geldt er een garantie vanaf 3 maanden die kan oplopen tot 24 maanden (vraag naar de voorwaardes).

  • Garantie is niet geldig op schade veroorzaakt door val-, druk-, stoot-, gebruikers- of vochtschade. Diagnose van de schade wordt door een FixPhones medewerker vastgesteld. Schade die is veroorzaakt door kortsluiting van buitenaf, denk hier aan blikseminslag of gebruik van verkeerde adapters, valt niet onder garantie. Ook als het toestel door een derde partij is geopend komt de garantie te vervallen.

Offertes

Offerte voor jouw verzekering

Heeft jouw apparaat schade opgelopen door vallen, stoten of water?
Dan is dit in 80% van de gevallen gedekt door je inboedelverzekering, reisverzekering of buitenshuis dekking.

Laat bij FixPhones kosteloos een offerte opmaken voor een reparatie en overleg dit met jouw verzekeringsmaatschappij. Vaak wordt de reparatie gewoon vergoed!

 

Let op

  •  Wij verstrekken geen offertes buiten een straal van 15KM van onze locaties 

  •  Wij verstrekken geen total-loss offertes zonder het toestel onderzocht te hebben.

  •  Wij verstrekken geen offerte bij meer dan 1 defect zonder het toestel onderzocht te hebben.